Tiráž společnosti

Groz-Beckert KG
Parkweg 2
72458 Albstadt
Německo

E-Mail: contact@groz-beckert.com
Telefon: +49 7431 - 10-0
Fax: +49 7431 - 10 2777

Zastoupena:
Hans-Jürgen Haug, Eric Schöller, Markus Settegast

Sídlo společnosti: Albstadt
Okresní soud Stuttgart HRA 401300
DIČ: DE 144836167


Odmítnutí odpovědnosti

Společnost Groz-Beckert KG pečlivě sestavila informace na těchto stránkách a pravidelně je aktualizuje. Tyto informace jsou však určeny pouze pro obecné a nezávazné informační účely a nemohou nahradit individuální konzultace.

Společnost Groz-Beckert KG nenese žádnou odpovědnost za aktuálnost, správnost nebo úplnost poskytovaných informací.

Za internetové stránky třetích stran, na které je odkazováno, odpovídají vlastníci příslušných stránek. Za vyjádření a za názory na odkazovaných stránkách nese odpovědnost výhradně příslušný autor.

Společnost Groz-Beckert není za tyto stránky zodpovědná. Odkazy na webových stránkách Groz-Beckert mohou být umístěny bez našeho vědomí. Groz-Beckert nenese žádnou odpovědnost za obsah a zobrazení jakýchkoliv odkazů třetích stran.


Autorská práva

Texty, obrázky, grafika, rozvržení, fotografie, videa a všechny ostatní součásti této webové stránky jsou chráněny autorským právem. Všechna práva, včetně práv na reprodukci, distribuci a překlad jsou vyhrazena.

Žádná část těchto stránek nemůže být reprodukována v žádné formě - jakýmkoliv způsobem, nebo uložena, zpracována, duplikována, distribuována elektronickými systémy bez výslovného písemného souhlasu společnosti Groz-Beckert KG.

E-mail marketing

Email marketing i technologia newslettera jest dostarczana przez XQueueue GmbH.